Spørgsmål? Ring på 4267 1600 eller support@prisvogter.dk

Prisvogter - Dashboard

Via Dashboardet kan der hurtigt fås et overblik over trends i markedet. Hvilke priser er gået op og ned, og hvordan performer webbutikkerne rent prismæssigt i forhold til konkurrenterne.

Se statistikken for den valgte netbutik, mærke og kategori.


Det indholder Dashboardet:


Prisbarometer

Se videoen prisbarometer

Prisbarometeret viser hvilke priser der er højere, samme eller bedre end konkurrenterne. Den aktuelle prisbarometer viser den aktuelle prisstatus for netbutikken.

Prisændringer

Se videoen prisændringer

Se de seneste prisændringer på de webbutikker, som er tilknyttet løsningen. Brug dataene til at overvåge konkurrenters pristiltag eller en priskrig startet af en eller flere forhandlere. Dataene kan også bruges til at forstå webbutikkens aktuelle tiltag, samt hvor ofte ændringer sker.

Prisafvigelse

Se videoen prisafvigelse

Ligger den procentvise prisafvigelse normalt fordelt omkring 0 indikerer det, at priserne for den valgte netbutik lægger sig op af konkurrenterne. Er fordelingen ujævn, er butikken enten billigere eller dyrere end konkurrenterne.

Prisperformance

Se videoen prisperformance

Viser hvordan prisudviklingen forløber over tid. Hold øje med om priserne performer bedre over tid end hos konkurrenterne, eller om konkurrenter følger med ved prisændringer.

Prisudvikling

Se videoen prisudvikling

Grafen over prisudvikling viser, hvordan den gennemsnitlige pris udvikler sig over tid. Prisudviklingen vises for den valgte netbutik ift. butikkens konkurrenter.

Prisdifference

Se videoen prisdifference

Viser den gennemsntlige prisdifference over tid. Dvs. hvor meget prisen i gennemsnit er stigende eller faldende over tid.


Prøv Prisvogter gratis

Prisvogter samler alle priser et sted, og gør det nemt og hurtigt, at følge og sammenligne produkter og deres priser på tværs af netbutikker.
Copyrights © 2021 - Prisvogter ApS, Hunnerupvej 3, 6920  Videbæk