Spørgsmål? Ring på 4267 1600 eller support@prisvogter.dk

Systemudvikler - Prissammenligningstjenester og indkøbssystemer

Hvis der skal udvikles en prissammenligningstjeneste eller et indkøbssystem, er det nemt med få produkter og forhandlere. Straks der kommer mange produkter og forhandlere til, bliver det relativ kompliceret manuelt at holde priser, billeder og beskrivelser opdateret.

Prissammenligningssoftwaren bag Prisvogter indeholder en særdeles kraftig motor, der hurtigt og effektivt sammenligner mange produkter fra mange forhandlere samtidigt med, at dataene holdes konstant opdateret.

Motoren sammenligner priser på tværs af netbutikker og grupperer ens produkter i produktmatchninger. Priser, tekster og billeder kan udtrækkes via XML/CSV og anvendes direkte i en indkøbs- eller prissammenligningstjeneste.

Tekster og billeder kan tilpasses, således at dataene som udtrækkes fra Prisvogter kan præsenteres professionelt i dit eget systemet.


Det giver Prisvogter:


Produkt matchning

Bag prisvogter ligger der en kraftig intelligent motor, der sammenligninger og grupperer ens produkter fra de tilknyttede netbutikker. Denne produktmatchning kan både ske manuelt og automatisk. Systemet er som standard sat op til, at alle anbefalede produktmatchninger skal godkendes. Systemet kan også sættes op til, at matchningerne tilføjes automatisk.

Datafeed

Produktmatchninger og produktdata inkl. tekster, billeder og priser kan hentes via datafeed i XML og CSV format. Det er muligt at gruppere dataene på en helt række måder herunder mærke og kategori. Denne funktion gør det f.eks. nemt at sætte en prissammenligningside op, hvor den billigste udbyder af et bestemt produkt står øverst, og resten er listet nedenunder.

Interface

Via funktionen produktmatchning er det muligt at tilpasse tekster og billeder. Som standard kopieres tekster og billeder med fra netbutikkerne i et produktmatch. Denne funktion giver således mulighed for at sætte et personligt og tilpasset præg over de produktmatchningsdata, som udtrækkes via datafeedet.


Prøv Prisvogter gratis

Prisvogter samler alle priser et sted, og gør det nemt og hurtigt, at følge og sammenligne produkter og deres priser på tværs af netbutikker.
Copyrights © 2021 - Prisvogter ApS, Hunnerupvej 3, 6920  Videbæk