Spørgsmål? Ring på 4267 1600 eller support@prisvogter.dk

Prisvogter - Produkt matchning

Produkt matchning er den opgave at flette ens produkter sammen. Det er den måde, Prisvogter gemmer informationer om hvilke produkter, der skal foretages prissammenligning på.

Via intelligente rutiner beregner Prisvogter, hvilke produkter der er ens. Hvis der i forvejen findes et unikt nummer f.eks. ISBN eller EAN nummer, kan Prisvogter umiddelbart afgøre hvilke produkter, der er ens.

Men er sådanne data ikke tilgængelige, bruger Prisvogter kunstig intelligens til at sammenligne alt lige fra tekst til billeder i produktbeskrivelserne, og dermed kan Prisvogter med stor nøjagtighed afgøre hvilke produkter, der er ens.

De matchninger, som Prisvogter finder, kommer op som anbefalinger. Systemet kan også sættes op til, at anbefalinger automatisk bliver tilføjet.

Produkt matchninger kan også tilføjes manuelt. Enten ved at indsætte direkte links til produkterne eller ved at vælge produkterne udfra de produktdata, som Prisvogter har hentet fra netbutikkerne.


Det indeholder produkt matchning:


Matchninger

Se videoen prisbarometer

I menupunktet produkt matchning vises en liste over de produkt matchninger, som er oprettet i løsningen. Herfra kan man oprette nye matchninger, enten ved at tilføje dem manuelt eller godkende de anbefalinger, som Prisvogter giver.

Muligheder

Se videoen prisændringer

Muligheder viser en liste af produkter fra den valgte netbutik, som ikke er med i nogen produkt matchninger endnu.

Anbefalinger

Se videoen prisafvigelse

Anbefalinger viser en liste af mulige produkt matchninger, som Prisvogter automatisk har fundet.


Prøv Prisvogter gratis

Prisvogter samler alle priser et sted, og gør det nemt og hurtigt, at følge og sammenligne produkter og deres priser på tværs af netbutikker.
Copyrights © 2021 - Prisvogter ApS, Hunnerupvej 3, 6920  Videbæk