Spørgsmål? Ring på 4267 1600 eller support@prisvogter.dk

Prisvogter - Produktet

Prisvogter gør brug af den nyeste viden indenfor sammenligning af produktdata. Den automatiske maskine kan med meget stor nøjagtighed finde lignende produkter på tværs af netbutikker. Via avanceret kunstig intelligens sammenlignes alt lige fra tekst til billeder.

Hovedfunktioner i Prisvogter

Dashboard

Via Dashboardet kan der hurtigt fås et overblik over trends i markedet. Hvilke priser er gået op eller ned, og hvordan performer webbutikkerne rent prismæssigt i forhold til konkurrenterne. Se ændringer over tid fordelt på webbutik, mærke og kategori.

Læs mere   Se video

Produkt matchning

Med produkt matchning forbindes produkter fra netbutikkerne med hinanden, så det er muligt at lave prissammenligning. Produkt matchning kan gøres helt automatisk eller ved at godkende de anbefalinger, som Prisvogter kommer med. Produkt matchninger kan også tilføjes ved at indsætte linket til produktet i et nyt produkt match.

Læs mere   Se video

Prissammenligning

Med prissammenligningen er det nemt at få et overblik over hvilke priser, der er højere eller lavere end konkurrenterne. Prisudviklingen på hver vare kan følges med prisudviklingsgrafen, hvor prisudviklingen for et produktmatch grafisk præsenteres over tid.

Læs mere   Se video

Datafeeds

Det er nemt at exportere dataene fra Prisvogter. Med den indbyggede datafeed funktion kan prissammenligningsdataene indeholdende tekster og billeder udtrækkes i både CSV og XML.

Læs mere   Se video

Mit forbrug

Det er via funktionen mit forbrug muligt at se forbruget pr. dag. Priserne følger prislisten. Det er også her fakturering for forbruget af løsninger er placeret.

Læs mere   Se video

Indstillinger

Under funktionen indstillinger kan kontakt- og faktureringsoplysninger ændres. Desuden en række indstillinger for hvordan Prisvogter fungerer.

Læs mere

 


Prøv Prisvogter gratis

Prisvogter samler alle priser et sted, og gør det nemt og hurtigt, at følge og sammenligne produkter og deres priser på tværs af netbutikker.
Copyrights © 2021 - Prisvogter ApS, Hunnerupvej 3, 6920  Videbæk