Jeg har ikke meget tid. Er der en hurtig måde at forklare Prisvogter på?
Se en af følgende ét minuts videoer for: e-købmænd, producenter og grossister eller systemudviklere.
Jeg synes Prisvogter er et godt værktøj, men jeg har for travlt til at sætte det op.
Via intelligente rutiner beregner Prisvoger hvilke produkter, der er ens fra de tilknyttede netbutikker, og anbefaler dem som produkt matchninger. Med indstillingen "tilføj automatisk alle anbefalinger" slået til, tilføjes anbefalingerne automatisk. Dermed kan Prisvogter i nogle brancher sættes op uden nævneværdig tidsforbrug.

I andre brancher er der behov for manuelt at tilføje produkt matchninger eller godkende dem. Denne proces kan tage tid, og Prisvogter tilbyder derfor denne service på timebasis. Skriv til salg@prisvogter.dk for et tilbud.

Se også videoen: produkt matchninger
Skal jeg have nogen teknisk viden for at bruge Prisvogter?
Prisvogter er lavet, så det ikke er nødvendigt med teknisk viden.
Kan mine konkurrenter se, at jeg bruger Prisvogter?
Det er ikke muligt for dine konkurrenter at se, du bruger Prisvogter. Prisvogter er lavet, så det ikke kan spores, at du anvender systemet. Links i kontrolpanelet, der går til dine konkurrenter, er ikke klikbar af samme årsag.
Er det lovligt at se mine konkurrenters priser?
Ja. Prisvogter henter offenligt tilgængelig information, der vises på dine konkurrenters hjemmeside. Prisvogter gør disse data struktureret og sammenlignelige.
Jeg har konkurrenter i forskellige lande, kan Prisvogter håndtere det?
Ja. Prisvogter kan konvertere alle valuta til den standard valuta, som du ønsker prissammenligningen på. Vælg indstillingen "webbutikker med forskellige valutaer" under indstillinger -> opsætning.
Skal jeg logge på for at se priser?
I de fleste tilfælde kan Prisvogter logge på en netbutik eller leverandørhjemmeside og hente priserne. Send adgangskoderne og logininformationer til support@prisvogter.dk.
Kan jeg bruge Prisvogter på min egen butik?
Ja, som standard tilføjes din egen netbutik til løsningen. Dermed er det nemt at sammenligne dine produkter med dine konkurrenters produkter.
Hvor mange konkurrenter kan jeg overvåge?
Der er ingen begrænsning i antallet af netbutikker, der kan overvåges.
Hvor mange brugere kan jeg tilføje?
Der er ingen begrænsning i antallet af brugere, som kan tilføjes Prisvogter. Hver bruger login kan kun være logget på en computer af gangen. Hvis der skal være flere brugere, der bruger systemet samtidigt, skal der således oprettes flere brugere.
Kan jeg få support døgnet rundt alle ugens dage?
Prisvogter yder telefonisk hjælp på +45 42671600 alle hverdage indenfor åbningstiden 8-16. Der er udvidet support via e-mail på support@prisvogter.dk.
Hvordan kan jeg kontakte Prisvogter?
Vores telefonnummer er +45 42671600 og e-mail på support@prisvogter.dk. Prisvogter kan kontaktes alle hverdage indenfor åbningstiden 8-16.
Hvorfor er det bedst at sende en e-mail, når jeg skal kontakte Support?
Hvis du sender en e-mail, giver det os mulighed for at yde en hurtig og grundig teknisk ekspertbistand på den mest effektive måde. Da anmodninger ofte er meget detaljerede, er det nemmere at levere relevante oplysninger online i forhold til at læse disse oplysninger op over telefonen.
Hvordan indsender jeg en supportanmodning?
Supportanmodninger startes ved at sende en e-mail til support@prisvogter.dk
Hvad er den indledende svartid, og hvor hurtigt kan jeg forvente at høre fra nogen igen, når jeg har indsendt min supportanmodning?
Prisvogter bestræber sig på at hjælpe dig med at få løst dit problem hurtigst muligt. Vi besvarer alle spørgsmål hurtigst muligt og vi garanterer en tilbagemelding indenfor 24 timer i hverdagen.
Kan Prisvogter spore priser i alle valuta?
Ja, Prisvogter kan spore priser i alle valuta. Såfremt der sammenlignes netbutikker med forskellig valuta omregnes priserne til den standard valuta, som er valgt under indstillinger.
Hvilken server skal jeg bruge til Prisvogter?
Der skal ikke bruges nogen server eller speciel software for at anvende Prisvogter. Prisvogter er en online service, som tilgås med en internet browser.
Hvilken type netbutikker kan Prisvogter spore?
Prisvogter kan hente produkt data fra alle hjemmesider med produkter og priser. Vi indlæser også import data og data fra sider, hvor der kræves login. Skriv til support@prisvogter.dk herom.
Kan Prisvogter indlæse alle produkter fra min konkurrent?
Ja, som standard indlæser Prisvogter alle produkter fra alle tilknyttede netbutikker.
Hvor ofte tjekkes priserne?
Som udgangspunkt tjekkes priserne i gennemsnit en gang om dagen, men jo oftere priserne ændrer sig, jo oftere opdateres de.
Hvordan ser jeg prisændringer?
Den hurtigste måde at se prisændringer på er ved at logge på og se Dashboardet -> Prisændringer.
Kan jeg bruge Prisvogter på min mobil
Ja, Prisvogter er lavet responsive. Dvs. løsningen kan bruges på både mobiltelefoner, ipads, computere, tablets m.m.
Kan Prisvogter integreres i mit eget software?
Ja, det er det Datafeeds funktionen er til.
Jeg bygger på software med åben kildekode. Understøtter min løsning det?
Datafeeds må som udgangspunkt kun anvendes i egne løsninger, og må ikke indbygges i åben kildekode eller på anden vis gøres offentlig tilgængelig. Vi giver individuelle tilbud, såfremt der er behov for at anvende datafeeds udover dette.
Hvor ofte får jeg en faktura fra jer?
Prisvogter estimerer pga. dit nuværende forbrug, hvad forbruget er pr. måned, og fakturerer ud fra det. Ønskes estimatet ændret til hver 3 eller 6 måned bedes du kontakte os herom.
Kan jeg få en længere prøvetid?
Vi giver som udgangspunkt ikke prøvetid udover de 14 dage.
Kan jeg få rabat?
Det er altid muligt at skifte prismodel, såfremt det er mere fordelagtigt. Mængderabat er dermed indbygget i vores prismodel.