Spørgsmål? Ring på 4267 1600 eller support@prisvogter.dk

E-købmænd - Prisovervågning af netbutikker

Selvom pris ikke altid er den afgørende faktor, så er det de færreste forbrugere, der vil betale betydelig mere for et produkt, hvis de kan købe produktet billigere et andet sted. Derfor er spørgsmålet: "hvad tager mine konkurrenter for varen" af afgørende betydning for prisfastsættelsen for de fleste netbutikker.

Sætter netbutikken prisen for høj i forhold til konkurrenterne, så vil forbrugeren fravælge butikken. Men sætter netbutikken modsat prisen for lav, vil den gå glip af potentiel profit. Det ville i så fald have været muligt at tage mere for produkterne.

På et homogent marked med få udbydere er konkurrent og pris overvågning nem, men den bliver hurtig kompliceret på det heterogene marked med mange udbydere. Et verdensbillede som kendetegner de fleste netbutikkeres hverdag i dag.


Det giver Prisvogter:


Prisdata

Prisvogter henter netbutikkernes prisdata og gør det muligt at træffe vigtige beslutninger om prisfastsættelsen, så overpriser og underpriser kan undgås.

Prisovervågning

Prisvogter holder øje med prisændringer hos konkurrenterne, og giver et hurtigt overblik over hvilke ændringer, der er sket. Se straks, hvis dine konkurrenter har kampagner på specifikke varer eller varegrupper.

Indsigt

Hjælper dig med at identificere hvem dine konkurrenter er og se forskellen i sortiment og markedsposition. Vær på forkant med de nyeste produkter, udbyg dit sortiment ved at overvåge dine konkurrenters tiltag.

Analysegrundlag

Analyse af hvilke rutiner, der ligger bag dine konkurrenters prisændringer. Foretager de ændringer automatisk eller manuelt, gør de det hver dag eller en gang om ugen?

Bedre indkøbspriser

Identificerer konkurrenter som har bedre indkøbspriser på specifikke mærker eller produkter. Brug dataene fra Prisvogter til at dokumentere prisudvikling, så du kan genforhandle dine indkøbspriser.

Datafeed

Prisdata kan udtrækkes via Datafeed i CSV og XML format. Det er derfor nemt at bruge dataene i ERP systemer eller til automatiske prisfastsættelsesfunktioner i din netbutik.


Prøv Prisvogter gratis

Prisvogter samler alle priser et sted, og gør det nemt og hurtigt, at følge og sammenligne produkter og deres priser på tværs af netbutikker.
Copyrights © 2021 - Prisvogter ApS, Hunnerupvej 3, 6920  Videbæk